El 16 d'abril arriba la 18ena RUTA DE LA TAPA 2024 del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat

L'activitat de "18a RUTA DE LA TAPA 2024", ha estat subvencionada per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Castelldefels.

RUTA I CONCURS DE TAPES.- Com s'hi pot participar?

  1. En aquest Passaport trobareu tots els establiments participants, les vostres adreces, el nom i foto de la tapa presentada a concurs a un preu únic de 5€ (IVA inclòs), acompanyada d'una beguda (copa de vi, cervesa, refresc o ampolla d'aigua) ).
  2. Cada vegada que vagin a un establiment i demanin la tapa que es presenta a concurs, els hauran de posar el segell a la pàgina corresponent. Només es pot consumir una tapa per persona i dia, a cada establiment.
  3. Amb el Passaport poden tastar tantes tapes com vulguin. Un cop finalitzada la campanya, per poder participar al sorteig és imprescindible que el Passaport tingui com a mínim el 50% dels establiments participants segellats (18 establiments mínim) i ser major d'edat (18 anys).
  4. Per participar, a més, heu d'emplenar l'apartat “Butlletí de participació” amb les vostres dades personals i dipositar el vostre Passaport de la Ruta de la Tapa a l'urna que trobareu a les oficines del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels c/ Pintor Serrasanta, 4 de Castelldefels , de dilluns a divendres de 9.30 a 13h, tel. 93 665 37 54). El termini de lliurament finalitza el divendres 24 de maig del 2024.
  5. El guanyador serà informat per telèfon i per mail. Per recollir el premi s'haurà de personar al Gremi d'Hostaleria www.gremihostaleria.cat i acreditar-se amb el DNI.

QUÈ ES POT GUANYAR?

A més d'assaborir les excel·lents tapes que han elaborat els establiments participants, tota aquella persona que lliuri el Passaport de la Ruta de la Tapa, amb el 50% dels establiments participants segellats, a les oficines del Gremi, entrarà al sorteig d'una targeta regal amb valor de 200€ per gastar als establiments participants.


El Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat no es fa responsable de la informació referent a al·lèrgens subministrada pels establiments. Si teniu alguna al·lèrgia, consulteu amb l'establiment.