La 54a Fira de Sant Isidre de Viladecans reivindica el gust pel territori amb una proposta gastronòmica d'alt nivell

Viladecans torna a celebrar la Fira de Sant Isidre amb una 54a edició que posa en relleu el compromís amb la sostenibilitat, el producte de proximitat i la riquesa gastronòmica del territori. Un dels grans protagonistes d’aquest esdeveniment és, sens dubte, l’Espai Gastronòmic, que ofereix una mostra deliciosa del talent local i de les possibilitats que ofereix el Parc Agrari del Baix Llobregat.

Amb plats elaborats per establiments de la ciutat com Bö, Can Batllori, Can Martí, Cal Mingo, Leben, Mamut, Vilateca, Bristol Koffee i La Bodegueta, l’oferta culinària destaca per la seva creativitat i per la incorporació de productes frescos, de temporada i de proximitat.

Entre les propostes més originals hi trobem el brioix de costella Mamut amb maionesa de llima i soja, les croquetes d’escalivada amb romesco i picada, la botifarra farcida amb calçots i romesco, o la raba de calamar amb maionesa d’espàrrecs verds. També s’hi serveixen plats amb referència directa al Parc Agrari, com el garrí adobat amb patates Raquel i picada del Parc Agrari, reafirmant la voluntat de vincular la restauració local amb el territori agrícola que envolta la ciutat.

La gastronomia es converteix així en un dels eixos centrals de la fira, consolidant Viladecans com un referent en la promoció de l’alimentació sostenible, la restauració de qualitat i el suport al comerç i la producció local.